Coaching met Eefje

Hoe omarm je jouw imperfecties in een wereld waarin het draait om het perfecte plaatje? Hoe bewandel je het pad van liefde eigenlijk, wanneer je steeds weer wordt geconfronteerd met je angsten en onzekerheden? En HOE ben je nou eigenlijk lief voor jezelf?

 

Heb jij ook het gevoel dat je in een maatschappij leeft waarin je constant aan moet staan? Waarin je misschien veel te veel van jezelf verwacht? De lat naar perfectie zó ontzettend hoog ligt, waardoor je steeds minder jouw unieke zelf kan zijn? Maak jij tijdens jouw drukke bestaan eigenlijk wel genoeg tijd vrij voor jezelf? Of ben jij constant bezig met aandacht en liefde geven aan de ander? Waardoor je zelf op de achtergrond verdwijnt?

 

Als jonge ervaringsdeskundige wil ik jou helpen bewust te worden van de maatschappij waarin we ons nu bevinden. Het is tijd om terug te komen bij jouw hart en je hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zoveel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu echt goed voor ons is of wat we graag willen bereiken.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

 

1:1 Soul sessie

Tijdens deze soul sessie begeleid ik jou 1:1 om meer in jouw eigen kracht te komen staan en inzichten te krijgen in je leefstijl en je mindset. Je leert een balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Je leert bewust te worden van wie jij bent en hoe jij weer in je eigen kracht komt te staan door o.a. mindfulness en yoga. Je gaat bepaalde gedragspatronen aanpassen om zo uit je vicieuze cirkel te komen en je leven te leven zoals jij dat wilt en niet meer zoals jij denkt dat het van je verwacht wordt!

 

Inspiratie en inzicht sessie

Loop je vast in een bepaald proces of heb jij een belangrijke levensvraag? Wil jij meer uit jezelf halen maar weet je niet hoe? Dan is deze losse inspiratie en inzicht sessie wellicht iets voor jou. Tijdens deze sessie kun jij jouw vraag of vragen stellen waar je misschien al tijden mee zit en kan ik eventuele klachten verlichten. Ik stem af op wat op het moment van de sessie voor jou belangrijk is en krijg antwoorden aangereikt die ik aan je door mag geven.

 

Jouw investering voor een 1:1 sessie

 

Intake gesprek + Sessie

De kosten van het intake gesprek + een sessie zijn € 37,50*. In dit gesprek gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen, wat de doelen zijn die jij wilt bereiken en dan gaan we daar ook gelijk mee aan de slag! Deze gehele ontmoeting duurt 1,5 uur.

 

Los intake gesprek

30 minuten € 10,-*

 

Losse soul sessies

60 minuten € 27,50*

 

Inspiratie en inzicht sessie

30 minuten € 22,50

60 minuten € 30,-

 

Telefoonnummer Eefje: +31(0)6 40204448

Mail: met.eefje@gmail.com

 

*Mijn consulten worden niet door uw zorgverzekering vergoed. 

 

 

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign